ΤΡΙΤΗ 17/12/2013, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΒΑΛΙΑΣ ( ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ) ΤΣΙΜΟΥΛΑΚΗ

2013-12-13 11:50

 

«Όλα τριγύρω αλλάζουν και όλα τα ίδια μένουν»

Στο μικρόκοσμο  του Τζανείου νοσοκομείου, του διαρκώς συρικνούμενου [μέχρι εξαφανίσεως?], έχουν τα τελευταία τριάμισι χρόνια γίνει κατακλυσμιαίες αλλαγές παντού! Αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, ΠΑΝΤΑ προς το χειρότερο! Τόσο για το λαϊκό κόσμο του Πειραιά και «πέριξ» που είναι η  «πελατεία» του Τζανείου, όσο και για μας «τους εντός», του διαλυμένου, σχεδόν ανύπαρκτου πλέον, ΕΣΥ.

Ταυτόχρονα όμως δεν έχει αλλάξει τίποτα στο πως λειτουργεί το νοσοκομείο, στο πως διοικείται. Στο πως εκπροσωπούμαστε από τη πλειοψηφία του συλλόγου, η οποία τον έχει καταντήσει ένα φάντασμα. Δεν έχει αλλάξει τίποτα στο τι ελπίζουμε  για το μέλλον μας ως εργαζόμενοι.

Τίποτα δεν αλλάζει, όσο η μόνη αντίδραση μας είναι η ηττοπάθεια, και η μιζέρια. Η βολική δικαιολογία του «όλοι ίδιοι είναι, όλοι φταίμε/νε».

Τίποτα δεν αλλάζει, όσο το κριτήριο για τη χρησιμότητα του συνδικαλισμού θα είναι: α) η συνδιαλλαγή με τη εξουσία, β) να μην τα χαλάσουμε με την εκάστοτε διοίκηση και γ) όσο θα λέμε,  «μπόρα είναι θα περάσει» …  Έτσι, χωρίς αγώνες!

 

Τι μπορούμε να «αλλάξουμε» στις 17 Δεκεμβρίου?

 

Μπορούμε να αλλάξουμε την εκπροσώπηση μας στο Δ.Σ. του νοσοκομείου.

Κάθε τι που πού διαμείβεται σε επίπεδο διοίκησης μας αφορά άμεσα! Είναι επείγον και σημαντικό να ξέρουμε, να ενημερωνόμαστε, να γνωρίζουμε... Για εμάς που τώρα πλέον  παίζεται το μέλλον μας, η δουλειά μας, η ίδια η ζωή μας!

 

Γιατί δεν είχαμε και δεν έχουμε καμιά μα καμία εμπιστοσύνη στους φιλοκυβερνητικούς, κομματικούς συνδικαλιστές που ανεβοκατεβαίνουν τις σκάλες μέχρι και σήμερα. Έτσι απλά!

 

Ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε να κάνουμε με πολύ…«επιτυχημένη» διοίκηση! Διαχρονικά, έχει με ευλάβεια εφαρμόσει όλες τις καταστροφικές για μας αποφάσεις, όλων των μνημονικών κυβερνήσεων!

Σήμερα, υπηρετεί μια ακόμα  κυβέρνηση που έχει στοχοποιήσει τη Δημόσια Υγεία. Κυβέρνηση του ενός και μοναδικού άκρου, του ακροδεξιού!

 

Στις 17 Δεκέμβρη μπορούμε να αλλάξουμε την συνηθισμένη μας στάση απέναντι στην εργασιακή μας ζωή (αφήνοντας κατά μέρος την ηττοπάθεια και την μοιρολατρεία ) ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ, δίνοντας  σταυρό και ψήφο στη συνάδελφο ΒΑΛΙΑ ΤΣΙΜΟΥΛΑΚΗ

 

Μπορούμε να αλλάξουμε την Φωνή μας, με μια ΝΕΑ φωνή (χωρίς καμία δέσμευση, κομματική η άλλη), που θα μας ενημερώνει για κάθε απόφαση που αφορά στα δικαιώματά μας ως εργαζόμενους αλλά και θα επικοινωνεί -προς όλες τις κατευθύνσεις- τις δικές μας θέσεις και απόψεις .

 

Τη  φωνή της, τη ξέρετε, γιατί την έχετε ακούσει καμπόσες φόρες, δυνατή και καθαρή χωρίς περιστροφές, χωρίς συνδικαλιστικά τσαλίμια και πολιτικάντικες φιοριτούρες.

 

 

Δείχνοντας εμπιστοσύνη ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΩΝΗ!

 

ΤΡΙΤΗ 17/12/2013, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ  ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ

 

 ΒΑΛΙΑΣ ( ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ) ΤΣΙΜΟΥΛΑΚΗ