ενα φαντασμα πλανιεται...

2013-03-15 18:26

 

Έ

να φάντασμα πλανιέται πλανιέται πάνω από δημοσίους οργανισμούς, υπουργεία, δημόσια νοσοκομεία!

Είναι το φάντασμα των ελεγκτών , αξιολογητών, ραμπο, σδοε, τροικανων κομάντος και διαφόρων ομοίων  δαιμονίων , ακόμη και και η ασώματος κεφαλη του δρος Τομσεν λέγεται ότι έχει εμφανιστεί σε πτέρυγα νοσοκομείου , προαύλιο νηπιαγωγείου, κλπ, [πάντα δημόσια να εξηγούμαστε!] και μάλιστα ταυτόχρονα! Ζούμε μια εποχή θαυμάτων αυτό είναι σίγουρο!

Με το φοβο της επιδρομής τέτοιου βρικόλακα  ζούμε στο μικρό, ασφυκτικό, κάπως ψοφοειδη μικρόκοσμο του χιλιοταλαιπωρου  Τζανείου νοσοκομείου! Καθημερινές συζητήσεις , εικασίες και φήμες, φήμες… φήμες.

Και ούτε μια σίγουρη πληροφορία , πέρα από τα γκάζια που πατεί η διοίκηση…

προσοχή, προσοχή,

όλοι να είμαστε τυπικοί ,

να έρχεστε πρωί πρωί,

να δουλεύετε, πολύ,

να αποχωρείται χαρωποί,

τώρα έχουμε και διοικητή!

Θαχε πλάκα αν δεν ήμασταν για κλάματα!

Το λευκο κυμα όμως ερεύνησε, έψαξε, έτρεξε και τηλεφώνησε στα πέρατα του ΕΣΥ και τις παρυφές του υπουργείου ΥΓΕΙΑΣ! Δεν βρήκε τίποτα συγκεκριμένο, κανένα όνομα , περιστατικό, κλπ εκτός από δυο, τα οποία είναι γνωστά και σας τα παραθέτει…

Το πρώτο έγινε στο αττικο νοσοκ. Και αφορούσε έλεγχο ονομαστικό σε κλειστή εφημερία, από δυο ελεγκτές του υπουργείου, αφορούσε εφημερεύοντας ιατρούς και μη.

Το δεύτερο στο ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ, είναι το πιο περίεργο και αφορούσε απόπειρα έλεγχου σε νοσηλευτική μονάδα του νοσοκομείου από άγνωστα άτομα . Έγινε συνέλευση στις 18/2 και ομόφωνα καταδικάστηκε το γεγονός και ζητήθηκαν εξηγήσεις από τη διοίκηση, η οποία απάντηση πρωτοκολλημένη στις 25/2  είναι τουλάχιστον διφορούμενη. Την επισυνάπτω στο τελος .

Ότι άλλο γυρίζει από στόμα σε στόμα μέχρι στιγμής ανήκει στη κατηγορία ράδιο αρβύλα!

Όμως , υπάρχει ένα θέμα εδώ και αυτό είναι  η ταυτόχρονη και ίδια φημολογία , κάτι σαν ψεκασμός εκφοβισμού…

Η γνώμη μας είναι:

Η φημολογία είναι κατευθυνόμενη κεντρικά, πιθανόν  από τη κυβέρνηση της τρόικας, αποσκοπεί στο να καλλιεργεί κλίμα φόβου, άγχους και ανασφάλειες και όλοι γνωρίζουμε ότι ο πιο πειθήνιος δούλος είναι ο τρομοκρατημένος δούλος.

Εν όψει της τελικής εφόδου, στη περίπτωση μας στη Δημόσια Υγεια, προετοιμάζουν το έδαφος για νέα σκληρότερα μέτρα, αιχμή του δόρατος οι διαθεσιμότητες των επιόρκων, και όχι μόνο!

Γνωρίζουμε και είναι πλέον σαφές ότι μέσα στις μνημονικές υποχρεώσεις είναι η διαρκής αξιολόγηση όλων των δομών του δημοσίου δηλ. ουσιαστικά όλου του κράτους.

Οι αξιολογήσεις των δομών έχει αποφασιστεί να ανατεθούν , με το αζημίωτο βέβαια, σε ιδιωτικές εταιρείες , ντόπιες η ξένες η και τα δυο, δεν εχει πολύ σημασία.

Η αξιολόγηση των δομών δεν μπορεί παρά να περιλαμβάνει και τους εργαζόμενους σε αυτές και ας λένε ότι ψευτοδικαιολογιες  θέλουν.

Η απάντηση του διοικητή της Βούλας δείχνει ότι οι διοικήσεις έχουν αποδεχτεί και συνεργάζονται στους <<ανεξαρτήτους ελέγχους>>, δεν χρειάζεται να είναι μάντης για να καταλάβει τΙ εννοούν…

Έπεται συνέχεια…

ΑΠΟ ΤΟΝ SONN

 

ASKLHPIEIO.jpg (486,9 kB)

και απο τον ΕΡΥΘΡΟ   ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΡΥΘΡΟΥ.pdf (168,5 kB)

Θέμα: ενα φαντασμα πλανιεται...

Δεν βρέθηκαν σχόλια.

Νέο σχόλιο