Γάτοι στα Νοσοκομεία!

2013-08-07 21:04

Γάτοι στα Νοσοκομεία!

7/08/2013 από to B.B.C*

Ανάστατη η γατοκοινώνια των γατεργαζομένων στο γατοκομείο της πόλης μας μετά τη ξαφνική αποκάλυψη ότι δύο συναδελφόγατες τις τσάκωσαν στα γατόπρασσα μετά από γατέλεγχο που έκαναν ορκωτοί  λογατιστές. Βρήκαν λέει έλλειμμα αρκετών δεκάδων χιλιάδων ευρώγατων! Φήμες λένε ότι οι δυο, παραδέχτηκαν τη λοβιτούρα τους.

Όλοι/ες  βέβαια ξέρουμε ότι η Δημόσια Υγεία και το Γ.Ε.Σ.Υ (Γατικό Εθνικό Σύστημα Υγείας) νοσούν βαρύτατα. Σε μια σκληρή  εποχή γατο-λιτότητας ,για τους γατομισθωτούς, τους γατάνεργους, τα αδέσποτα, τη γατονεολαία, τους σπιτόγατους με τα στεγαστικά, ακόμα και για τα γατιά Περσίας ,Αγκύρας, Σιάμ που την περνούσαν ζωή και κότα η κατάσταση έχει ξεφύγει και μάχες δίνονται στους σκουπιδοτενεκέδες και για το τελευταίο ψίχουλο ξηράς τροφής!

Για αυτό υπάρχει μέγα θέμα για τους γατεπιόρκους που χώνουν τη μουσούδα τους στο μέλι. Αν η όλη υπόθεση που αναφέρουμε δεν είναι γατόμουφα τότε δεν μπορεί να υπάρξει συμπάθεια για τις δυο χαζογατοπουλάδες κλέφτρες.

Όμως προσοχή είναι ένας εύκολος στόχος, να βρίσκουν οι γατελεγκτές του Υπουργατειου Υγείας μερικούς/κες κατσαπλιάδες και να μένουν ατιμώρητοι όσοι έχουν καταχραστεί γαστρονομικά ποσά και μάλιστα έχοντας κάλυψη γατοκομματικη, έχουν φάει τα γατοκέφαλα τους!

Τέτοιες ιστορίες δεν πρέπει να γίνουν άλλοθι για προπα-γατο-νδιστικά τρυκάκια που κάνουν γατομάγκα τον Υπουργατο Υγείας  Άδωγάτονη Γεωργατιάδη. Την ίδια στιγμή που γατρόικα και μεγαλογατοκαρχαρίες ιδιώτες κάνουν πάρτι πάνω στα ερείπια του Γατελληνικού κράτους , οδηγατόνωντας μας σε μια εποχή βαρβαρογατότητας και αλληλοφα-γατό-ματος!

Οι έλεγχοι δεν πρέπει να μας φοβίζουν ακόμα και αν η γατεξουσία θέλει να τους χρησιμοποιήσει ιδιοτελώς, για να περάσει τα αντερ-γατι-κά μέτρα, εμείς το λέμε και το νιαουρίζουμε παντού ότι το μαχαίρι πρέπει να φτάσει στο γατοκόκκαλο και ότι το αίτημα για πραγματική γατοκάθαρση είναι παλλαϊκό και θα σκάσει στα μουσούδια  τους. Οι πραγματικοί γατεπίορκοι είναι όσοι λεηλατούν τη Γατελλάδα, χρόνια τώρα με  χρηματιστήρια, ομολο-γάτα, Γατοπαίδια, γατόμιζες και παρα-γατοπληροφόρηση, με τα διαπλεκόμενα γατοκανάλια κλπ.

Αν θέλουμε να είμαστε συνεπείς με τον εαυτό μας πρέπει να αντισταθούμε , όχι βέβαια στους ορκωτούς λογατιστές όταν κάνουν σωστά τη δουλειά τους, αλλά εναντίον των ποντικών και των αρουραίων που έχουν κατακλίσει τα σπίτια και τη χώρα. 

Για την ΓΑΤΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑ(ΜΩ)ΤΑ ΜΟΥ!  

*Black-Bad-Cat (BBC)