ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΤΖΑΝΕΙΟ!!!

2013-04-17 16:16

ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Η ΕΙΝΑΠ ΤΖΑΝΕΙΟΥ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ, ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΕ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ  ΣΑΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΕ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΤΖΑΝΕΙΟΥ, ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΣΥ!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΧΤΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ!  ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ,ΟΙ ΝΕΟΙ,ΟΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ,ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΙ, ΟΙ ΑΙΜΟΚΑΘΕΡΟΜΕΝΟΙ, ΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ Η ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΕΣΥ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΖΑΝΕΙΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΡΑΝΗΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ. ΝΑ ΚΥΡΗΞΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ 4ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΕ  ΔΙΑΡΚΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΩΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ...ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΕΙΝΑΠ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΟΥΝ ΦΟΡΕΙΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΧ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΚΛΠ, ΝΑ ΣΠΕΥΣΟΥΝ ΣΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΤΖΑΝΕΙΟΥ ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΗ. 

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ!