ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Π.Γ.Ν. “ΑΤΤΙΚΟΝ” https://somateioattikon.blogspot.com

2013-07-25 22:26

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Π.Γ.Ν. “ΑΤΤΙΚΟΝ”

Τα κυβερνητικά παπαγαλάκια, συνδικαλιστικοί κύκλοι του ξεπουλημένου συνδικαλισμού και διάφοροι πληρωμένοι κονδυλοφόροι της εξουσίας (πχ εφημερίδα Κέρδος) διαδίδουν ότι το σωματείο μας και οι εργαζόμενοι του ΑΤΤΙΚΟΥ πανηγυρίζουν για το κλείσιμό της Αγ. Βαρβάρας και την μετακίνηση νοσηλευτών και λοιπού προσωπικού στο νοσοκομείο μας.

 

Τους προειδοποιούμε για ακόμα μία φορά να σταματήσουν με τα ψεύδη τους και την προσπάθεια να διασπάσουν τον συντονισμό των σωματείων όλων των νοσοκομείων  ενάντια στην διάλυση της δημόσιας υγείας. Τους έχει ενοχλήσει το κοινό αγωνιστικό μέτωπό μας και η μαχητική αντίδραση στη βάρβαρη πολιτική τους.

 

Δεν τους φοβόμαστε!

Δεν μπορούν να μας διασπάσουν!

 

Θα βρουν απέναντι τους την ακόμα μεγαλύτερη οργή των ίδιων των εργαζόμενων που πια δεν τους πιστεύουν.

 

Σας παραθέτουμε την θέση της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων του ΑΤΤΙΚΟΥ Νοσοκομείου και η οποία διατυπώνεται σε κάθε επίσημο έγγραφο του Σωματείου:

 

«Απαιτούμε να μην κλείσει κανένα νοσοκομείο. Η «αλλαγή του χαρακτήρα τους» σε Κέντρα Υγείας, είναι ολοφάνερο ότι ταυτίζεται με την παύση της λειτουργίας τους ως νοσηλευτικά ιδρύματα δευτεροβάθμιας φροντίδας. Είμαστε ενάντια στη διαθεσιμότητα και «κινητικότητα» προσωπικού από άλλα νοσοκομεία - και το Λοιμωδών Αγίας Βαρβάρας - προς το δικό μας, γιατί οδηγεί σε απολύσεις υγειονομικών, κλείσιμο νοσοκομείων επίταση της αθλιότητας των ράντζων στα μεγάλα νοσοκομεία, αδιέξοδο στις γενικές εφημερίες.

 

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ!

         https://somateioattikon.blogspot.com

                                                     “Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ”

                                               somateioattikon@gmail.com

                  τηλ. Επικοινωνίας 210 5320126 – FAX 210 5320129

                                                                                                                                            Χαϊδάρι, 23/7/2013