Σχετικά με μας

ΔΙΚΤΥΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ…

LEFKOKYMA.COM

 

Είμαστε μια μικρή ομάδα υγειονομικών του Πειραιά, που πάνω απο κάθε τι άλλο είμαστε πολίτες μιάς Ελλάδας υπό κατάρρευση! Θέλουμε να ενημερώνουμε και να ενημερωνόμαστε για ότι συμβαίνει στον τομέα της υγείας πανελλαδικά και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια καλύτερη Υγεία για όλους τους πολίτες της χώρας και για όλους τους εργαζόμενους. Ζητάμε την ανταλλαγή απόψεων και κυρίως την επικοινωνία! Ζούμε σε μια εποχή δύσκολη για όλους - εποχή πολέμου και κατοχής. Ψάχνουμε ιδέες για μαζική κινητοποίηση και δράση! Ελπίζουμε ότι θα πετύχουμε κάτι όμορφο, πέρα από τις παρωχημένες πλέον δράσεις των συνδικαλιστικών σωματείων! Ελπίζουμε στην επικοινωνία που θα φέρει τη μαζικότητα και τη δράση, έως και την ανατροπή αυτού του νοσηρού πολιτικού κόσμου!

Προχωράμε μαζι και ελπίζουμε για το καλύτερο μέσα απο τη συμμετοχή σας σε αυτό τον ιστότοπο ενημέρωσης, ανταλλαγής απόψεων και οργάνωσης δράσεων!

Ευχαριστουμε!!

 ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΚΥΜΑ ΤΩΝ ΙΣΠΑΝΩΝ  ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΤΟΥΣ  ΠΛΗΜYΡΗΣΑΝ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ 50 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΣΥ ΤΟΥΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΥΦΗ ΕΛΠΙΔΑ ΜΗΠΩΣ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΤΟΙO ΚΥΜΑ ΚΑΙ EΔΩ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ...

 

Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΖΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΜΕ... ΖΩΗΡΗ ΚΑΙ ΚΕΦΑΤΗ!

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Τ.Ε.Π. -ΟΠΩΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ-  ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ, ΤΟ ΕΣΥ ,ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΤΖΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ - ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ- ΕΙΝΑΙ ΑΡΘΡΑ Η ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΕΜΕΙΣ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ/ΜΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΘΕΛΕΙ...

ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ... ΚΛΙΚ! ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΟΠΟΥ ΠΕΡΙΗΓΟΥΜΑΣΤΕ...ΛΟΓΩ ΕΙΔΗΚΟΤΗΤΑΣ...ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΛΙΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ... ΥΓΕΙΑ, ΕΣΥ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ, ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΑ, ΑΝΤΙ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ !

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ -ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ!- Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΥΠΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ BLOG!

 

 

 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ COPYRIGHT KAI ΥΠΕΡ ΤΟΥ COPY/PASTE! [αρκει να αναφερεται η πηγη του copy]

 

 

Κάπου από εδώ ξεκινάμε με προοπτική να ξεφύγουμε από μια μικρή συνδικαλιστικού τύπου πρωτοβουλία και να μπούμε σε μια πιο ανοιχτή αναζήτηση... δεν είμαστε βέβαια και δεν θέλουμε να γίνουμε λέσχη συζητήσεων, η στόχευσή μας είναι πιο πολύ στραμμένη στη δράση και τον ακτιβισμό.

Δηλώνουμε από την αρχή ότι η τοποθέτηση μας είναι αντιμνημονιακή, ξεκάθαρα αντιρατσιστική και αντιφασιστική.

Πέρα αυτού δεν βάζουμε ετικέτες αριστερές ή δεξιές, το blog θα είναι φιλόξενο σε καθένα και καθεμιά [παρακαλούμε όχι υβριστικά ή  προσβλητικά σχόλια ] που θα το τιμήσει με τη συμμετοχή του!

Η «Λευκή Παλίρροια» πλημμύρισε τη Μαδρίτη

Η συμμετοχή στην σημερινή διαδήλωση σύμφωνα με ξένους ανταποκριτές ξεπερνά τις 50 χιλιάδες ενώ οι οργανωτές και η αστυνομία δεν έχει ανακοινώσει αριθμό διαδηλωτών. Φαίνεται όμως ότι η συμμετοχή είναι ιδιαίτερα μεγάλη αφού πολύ πριν τις 11 το πρωί που ήταν το ραντεβού των διαδηλωτών οι δρόμοι είχαν καταληφθεί από διαδηλωτές.

Αφορμή για τη νέα διαδήλωση αποτέλεσε η απόφαση της τοπικής κυβέρνησης της Μαδρίτης να προσχωρήσει σε ιδιωτικοποίηση 6 Νοσοκομείων και 27 κέντρων που παρέχουν υγειονομικές υπηρεσίες.

Οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε αναβρασμό, αφού η εξέλιξη αυτή εκτός από τις συνέπειες που θα έχει στις παροχές υγείας των πολιτών, θα οδηγήσει σε απολύσεις και να αντικατασταθούν από ελαστικά εργαζόμενους με χαμηλότερους μισθούς και δικαιώματα αλλά και αυξημένα ωράρια.

Η κυβέρνηση σε μια προσπάθεια να μετριάσει τις αντιδράσεις δηλώνει ότι οι νέες διοικήσεις είναι διατεθειμένες να συζητήσουν το νέο εργασιακό καθεστώς προκειμένου να διατηρήσουν τις θέσεις εργασία