Τέλος εποχής και… δι`ευχων των αγίων πατέρων ημών. Αμήν!/2013-06-11 21:58

2013-08-26 16:16

2013-06-11 21:58

 

Η δημόσια τηλεόραση κλείνει… η μπανανία δεν την χρειάζεται όπως, τα πειρατικά ιδιωτικά κανάλια, όπως το … μεγκα μου και σκαι μου

Ας μη κοροϊδευόμαστε ομως… η δημόσια τηλεόραση δεν θα κλείσει …δεν θα την αφήσουν οι δημοκρατικές δυνάμεις πασοκ/δημαρ. Είναι ευκαιρία να δούμε ένα επεισόδιο καλός μπάτσος (μπενι/ κουβελης), κακός μπατσος ,ε,… γιου νοου χου!

Αυτό που έχει μπει μπροστά και τρέχει στο φουλ, είναι ο κοινωνικός κανιβαλισμός, η κατά μέτωπο επίθεση ενάντια στη κοινωνία, η τραμπουκική καταστολή κάθε αντίστασης, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΑΠΛΕΣ  ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

 

Σήμερα 11/06/2013 εμφανίστηκαν οι «ελεγκτές- επιθεωρητές» στο Τζανειο Νοσοκομείο. Δεν έχει σημασία ποιοί, τι, πώς  και γιατί ήρθαν. Καμιά.! Το μόνο που έχει σημασία είναι ο τρόμος, το δέος πολλών εργαζομένων μπροστά … στο κ. επιθεωρητή (θυμήσου το γνωστο εργο του ΓΚΟΓΚΟΛ! 150 χρόνια μετα οι γλύφτες και οι μουζίκοι ειναι ιδιοι!)  Αφόρητη η γύμνια και η ανημποριά μας, γιατί το αγαθό της αλληλεγγύης και της λογικής επεξεργασίας σε αυτά που οι θηριοδαμαστές μας, μας ρίχνουν, το … ψάχνουμε? και δεν βρίσκεται πουθενά!  Πολιτικάντηδες, εγκάθετοι εργατοπατέρες, ρυπογόνα  μμε, και φυσικά όλοι φυλάμε το… κωλο μας! Ο καθένας εναντίον του διπλανού του και  ο θεός … εναντίον όλων όπως λέει ένας σοφός  γερμανός.  Αυτό είναι να ζήσουμε , αυτό το μέλλον μας ετοιμάζουν!  Λοιπόν τι θα γίνει? Τι θα κανουμε?

Εμείς λέμε να γίνουμε όλοι Τούρκοι!

Ναι, το μέλλον μας το δείχνει η περήφανη, όμορφη νεολαία στο Γκεζι παρκ και τις πλατείες της Τουρκίας.