ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΖΑΝΕΙΟΥ

2014-11-10 13:54

Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΖΑΝΕΙΟΥ
ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΝ ΠΟΕΔΗΝ
ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 11, 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ

 

Την κίνηση, στηρίζουν ιατροί και εργαζόμενοι απ’ το χώρο της ανένταχτης Αριστεράς και του ΜΕΤΑ (Μέτωπο Ταξικής Ανατροπής).
 

ΘΕΛΟΥΜΕ:

  • Δημόσια και δωρεάν υγεία για όλο το λαό του Πειραιά, ενάντια στην πολιτική απαξίωσης της Δημόσιας Υγείας και στον μεθοδευμένο στραγγαλισμό του ΤΖΑΝΕΙΟΥ που καθημερινά βιώνουμε.
  • Αξιοκρατία στη Δημόσια Υγεία και όχι αξιολογήσεις τρομοκρατικές, αντισυνταγματικές και παράλογες, που προετοιμάζουν τις μελλοντικές διαθεσιμότητες–απολύσεις.
  • Να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας στους ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ( ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ- σε αγαστή συνεργασία ), που νέμονται την πλειοψηφία σε ΠΟΕΔΗΝ-ΑΔΕΔΥ και φέρουν μεγάλο μέρος ευθύνης, για την κατάντια της ανυπαρξίας συνδικαλιστικού κινήματος και αγώνων.
  • Θέλουμε να πούμε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ: στη μοιρολατρική απάθεια που επικρατεί, στη λογική των αναθέσεων, των εξυπηρετήσεων και της υποταγής απέναντι στη διοίκηση νοσοκομείου!
  • Ας στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια για την ΕΝΟΤΗΤΑ και την ΑΝΑΤΡΟΠΗ ώστε ν' αποκτήσει ουσιαστικό περιεχόμενο η συνδικαλιστική μας δράση - να πάρουμε οι εργαζόμενοι την κατάσταση στα χέρια μας!

ΚΑΘΕ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ, ΜΕΤΡΑΕΙ!
ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ!